Легендарне повернення: Щенсний підписав контракт з Барселоною
Легендарне повернення: Щенсний підписав контракт з Барселоною

Легендарне повернення: Щенсний підписав контракт з Барселоною

Один із найкращих голкіперів світу Войцех Щенсний приєднався до "блаугранас". Контракт з польським голкіпером розрахований до кінця цього сезону, про це повідомили на офіційному сайті каталонської команди.

Легендарний камбек Щенсни

Основний голкіпер "синьо-гранатових" Марк-Андре тер Штеген отримав травму у грі проти Вільярреала у Ла Лізі. Після чого каталонці звернулись за допомогою до легендарного польського голкіпера.

Повідомляють, що Войцех Щенсний погодився на роль дублера голкіпера Барселони Іньяки Пеньї. Однак, 34-річний воротар не збирається сидіти на лаві запасних та планує боротися за місце у стартовій одинадцятці каталонців.

Цікаво. Войцех Щенсний має чітку громадянську позицію. У 2022 році голкіпер збірної Польщі разом з іншими гравцями відмовився грати з Росією у плей-оф відбору на Мундіаль 2022 року в Катарі через її повномасштабне вторгнення в Україну.

Польський голкіпер за свою довгу кар'єру захищав кольори різних клубів та національної збірної. Серед них Брентфорд, Арсенал, Рома та Ювентус.

  • Воцейх Щенсний за свою кар'єру зіграв у 542 матчах та пропустив 553 голи.
  • Польський воротар неодноразово тріумфував у чемпіонаті та кубку Італії, двічі перемагав у кубку Англії, ставав володарем Суперкубка Італії (2) та Англії (1).
Теги по теме
футбол
Источник материала
loader
loader