Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи
Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи

Японська компанія Mitsubishi представила оновлений позашляховик Outlander PHEV, який дебютує на європейському ринку у березні наступного року. Новинка відрізняється більш ефективним гібридним силовим агрегатом та збільшеним запасом ходу на електротязі.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 1

Mitsubishi Outlander PHEV оснащується гібридним силовим агрегатом, до складу якого входить 2,4-літровий бензиновий двигун потужністю 100 кВт/136 к.с. і крутним моментом 203 Нм. У парі з ним працюють два електромотори – передній, що має у своєму арсеналі 85 кВт/116 к.с. та 255 Нм, а також задній – з показниками 100/136 к.с. та 195 Нм відповідно. Комбінована потужність силового агрегату становить 225 кВт/306 к.с., а розгін до першої сотні займає 7,9 с.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 2

Однією з ключових відмінностей нової версії позашляховика стане літій-іонна батарея місткістю 22,7 кВт-год (+2,7 кВт-год), яка дозволила збільшити запас ходу на електротязі до 86 км. Бензобак також збільшили до 53 л, що дозволить новинці долати без зупинки відстань до 844 км.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 3

Водій може вибирати з декількох режимів руху для гібридної системи, що підключається. Є режим чистого електромобіля, послідовний гібридний режим, у якому двигун виробляє електрику за необхідності, та паралельний гібридний режим, у якому електродвигун та двигун працюють у тандемі. Також можна скористатися економним режимом, який підтримує рівень заряду батареї, та режимом заряджання, який заряджає батарею під час руху. Оновлений Outlander PHEV має у стандартній комплектації два роз’єми – Type 2 та CHAdeMO.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 4

Також у процесі оновлення була модернізована система розподілу моменту S-AWC, що крутить, щоб максимізувати тягу в будь-яких умовах. Для підвищення їздового комфорту автомобіль отримав нові шини, амортизатори та пружини. Також було внесено поліпшення до кермового управління, щоб полегшити паркування, а також забезпечити великий зворотний зв’язок на середніх та високих швидкостях. Зовні модель 2025 відрізняється іншим облицюванням радіатора з активними жалюзями, 20-дюймовими дисками з шістьма спицями та видозміненими задніми ліхтарями.

Найзначнішим оновленням у салоні став 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, який змінив старий 9-дюймовий. Крім того, система працює на новому покращеному ПЗ. Для меломанів підготували кілька аудіосистем Yamaha на вибір з 8- та 12-ю динаміками, а в списку опцій з’явився бездротовий зарядний пристрій для смартфона потужністю 15 Вт.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 5

Ціни на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV 2025 стануть відомі ближче до початку продажу.

Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи - Фото 6

Источник материала
loader