"Римський імператор" вперше заговорив після звільнення Де Россі
"Римський імператор" вперше заговорив після звільнення Де Россі

"Римський імператор" вперше заговорив після звільнення Де Россі

48-річний ексфутболіст римлян підкреслив, що у нього немає проблем у стосунках з колишнім гравцем та наставником "джаллороссі" Даніеле Де Россі. Окрім цього, він сподівається, що такі гравці команди, як Крістанте та Пеллегріні зможуть повернути довіру фанатів.

Тотті висловився про Юрича та Де Россі

Франческо Тотті відзначив хороші результати новоспеченого наставника "вовків" Івана Юрича – 2 перемоги та 1 нічия. Італієць також зазначив, що Рим – вимогливе місце та висловив сподівання, що хорватський фахівець зможе досягти успіху у Європі та Серії А.

З приводу Де Россі ексгравець "чарівників" заявив, що вони досі спілкуються та підтримують теплі стосунки. Тотті також запевнив, що всі чутки щодо проблем між ним та Даніеле не більше, ніж перебільшення, а вони продовжують товаришувати.

Свист Крістанте і Пеллегріні через інформацію про їхную причетність до звільнення Де Россі? Це відбувається, коли справи йдуть не найкращим чином. Я завжди повторював: Рим – складне місце. Якщо у вас немає характеру і мотивації, вам доведеться нелегко,
– цитує Тотті Sky Sport Italia.

Франческо Тотті підкреслив, шо Крістанте і Пеллегріні два чудових гравці, які можуть досягти величі у Ромі. Наразі вони мають повернути довіру вболівальників "джаллороссі", а все інше потім.

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader
loader