Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників
Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників

У вересні до історичної штаб-квартири “Тризубця” у Viale Ciro Menotti у Модені приїхав ексклюзивний спорткар Maserati MC20 Maserati per Maserati. Унікальна модель створена на замовлення Альберто та Етторе, онуків Етторе Мазераті, який у 1914 році заснував компанію разом із братами Альф’єрі та Ернесто.

Альберто та Етторе Мазераті також є братами, які успадкували від свого діда пристрасть до автомобілів. MC20 Maserati per Maserati з’явився в результаті їхнього бажання залишити своїм дітям відчутну пам’ять про бренд, який тепер є символом розкоші та спортивності у всьому світі, що виділяється в автомобільній та автоспортивній індустрії протягом 110 років.

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників - Фото 1

Купе MC20 Maserati per Maserati оснащено двигуном V6 Nettuno потужністю 621 к.с. та 8-ступеневою роботизованою коробкою передач. Ексклюзивна версія доповнена відмінними деталями та розкішним оздобленням, підготовленими в рамках фірмової програми персоналізації Fuoriserie.

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників - Фото 2

Ліврея Blu Infinito — один із найхарактерніших кольорів бренду, доповнений подвійною смугою у кольорі Bianco Pastello та тризубом у кольорі Grey Pastel. Також автомобіль відрізняється комплектом карбонових елементів, логотипами Maserati per Maserati, Maserati Fuoriserie і MC20 Maserati per Maserati. Під чорними глянсовими 20-дюймовими дисками добре видно яскраво-червоні гальмівні супорти.

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників - Фото 3

Індивідуалізація продовжується і в інтер’єрі, де переважає алькантара – разом з карбоновими вставками на рульовому колесі MC20. Дизайнери інтер’єру використовували чорний та кілька відтінків синього кольору, щоб створити унікальний салон.

На урочистій церемонії передачі машини були присутні онуки Етторе Мазераті, три правнуки, а також дружина Карло Мазераті (син Етторе), який помер у 2018 році. У заході брали участь комерційний директор Maserati Лука Дельфіно, головний тест-пілот Андреа Бертоліні та один з ветеранів компанії Ерманно Коцца, який пропрацював у ній 60 років.

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників - Фото 4

Раніше “Автоцентр” розповідав про ексклюзивний електричний кабріолет Maserati GranCabrio Folgore, який компанія присвятила піввіковому ювілею вина Tignanello.

Источник материала
loader