Сили ППО знищили півтора десятка «Шахедів», які атакували Київ - КМВА
Сили ППО знищили півтора десятка «Шахедів», які атакували Київ - КМВА

Сили ППО знищили півтора десятка «Шахедів», які атакували Київ - КМВА

Сили протиповітряної оборони цієї ночі знищили приблизно півтора десятка ударних безпілотників, якими російські агресори намагалися атакувати столицю.

Як передає Укрінформ, про це Київська МВА повідомляє в Телеграмі.

«Вночі російська армія вкотре здійснила спробу завдати повітряного удару по Києву! Тактика та прийоми нападу залишаються незмінними вже багато місяців поспіль: ніч; використання ударних безпілотних літальних апаратів на кшталт «Shahed»; заходи на місто БпЛА ворога з різних напрямків та висот; атаки різними кількісними групами», - йдеться в повідомленні.

Повітряна тривога в столиці тривала понад п’ять з половиною годин. Перші групи дронів противник запустив ще до півночі, і протягом ночі постійно додавалися нові БпЛА.

«Проте, жоден з російських дронів своєї мети не досяг. Сили та засоби протиповітряної оборони виявили та уразили в повітряному просторі навколо та над Києвом приблизно півтора десятка ударних безпілотників», - зазначив керівник КМВА Сергій Попко.

Він додав, що за даними оперативного зведення, внаслідок російської атаки дронів зафіксовано падіння уламків у Деснянському районі. Але наслідки мінімальні - обійшлося без руйнувань, пожежі, Інформація про постраждалих не надходила.

Источник материала
loader
loader