Емінем вперше стане дідусем
Емінем вперше стане дідусем

Емінем вперше стане дідусем

Знаменитий американський репер Емінем, справжнє ім’я якого Маршалл Метерз, вперше стане дідусем. Його єдина донька Гейлі Джейд Скотт, якій 28 років, повідомила радісну новину про вагітність у своєму Instagram.

Гейлі поділилася зворушливими моментами зі свого нового статусу, опублікувавши фотографії з чоловіком Еваном МакКлінтоком, з яким вона одружилася в травні цього року. На світлинах закохані ніжно обіймаються на кухні, а в руках Гейлі тримає УЗД-знімок. Пара поки що не розкриває стать дитини, але під знімками Гейлі залишила підпис: “Мама і тато – 2025”.

Дівчина обрала оригінальний спосіб, щоб повідомити про свою вагітність батькові. Вона подарувала Емінему футболку з написом “Дідусь” і показала йому УЗД-зображення. У мережі з’явилося відео, на якому видно, що репер був дуже здивований цим моментом.

Гейлі та Еван знайомі з 2016 року. У 2023 році МакКлінток зробив дівчині пропозицію, а через рік пара одружилася на красивій церемонії в маєтку Грінкрест у Батл-Крік, штат Мічиган, де були присутні лише найближчі родичі.

Гейлі Джейд Скотт – донька Емінема та Кім Скотт. Вона виросла у Детройті та здобула освіту в Мічиганському державному університеті, де вивчала психологію. У неї є зведені сестри Алайна Марі Метерс та брати Стіві Лейн Метерс і Паркер Скотт.

Теги по теме
беременность
Источник материала
loader
loader