На «Дія.Освіта» презентували новий серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді»
На «Дія.Освіта» презентували новий серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді»

На «Дія.Освіта» презентували новий серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді»

Мета серіалу — навчити працівників органів місцевого самоврядування та активістів розробляти ефективні проєкти, знаходити фінансування, залучати бізнес до підтримки і втілювати свої ідеї

Міністерство цифрової трансформації України та Благодійний фонд «МХП-Громаді» презентували новий освітній серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді». Про це йдеться у повідомленні Дія.Освіта.

Як ідеться у повідомленні, мета серіалу — навчити працівників органів місцевого самоврядування та активістів розробляти ефективні проєкти, знаходити фінансування, залучати бізнес до підтримки і втілювати свої ідеї.

Серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді» стане корисним інструментом для тих, хто прагне втілювати соціальні ініціативи у своїх громадах, але не знає, з чого розпочати.

Він складається з 8 епізодів тривалістю 6-15 хвилин, у яких розглядаються всі аспекти реалізації соціального проєкту – від планування та пошуку фінансування до залучення партнерів і фандрайзингу.

Кожен епізод містить практичні поради, реальні приклади успішних кейсів та помилок і охоплює такі теми:

  • як розробити ідею проєкту та сформувати успішний бюджет;
  • як знайти партнерів серед місцевої влади, бізнесу та донорських організацій;
  • як написати грантову заявку та залучити фінансування;
  • методи фандрайзингу та співфінансування;

«За дев'ять років роботи в громадах ми з командою Благодійного фонду «МХП-Громаді» побачили, наскільки важливими є не лише ресурси для реалізації проєктів, а й чітке розуміння того, як ними управляти, залучати партнерів та долати виклики на кожному етапі. Наш освітній серіал покликаний дати людям інструменти та знання, які ми накопичували роками – від розробки проєктної ідеї до пошуку фінансування та втілення її в життя», — розповів директор Благодійного фонду «МХП-Громаді» Олександр Пахолюк.

Подивитися освітній серіал «Як втілити соціальний проєкт у громаді» можна безкоштовно на платформі «Дія.Освіта».

Нагадаємо, що раніше на платформі «Дія. Освіта» розмістили освітній серіал «Школа OSINT» про методи збору даних, аналізу та перевірки інформації за допомогою інструментів OSINT. 

Фото:  «Дія. Освіта» 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Образование сериал
Источник материала
loader
loader