В Румунії пройшла масштабна операція з розслідування контрабанди зброї
В Румунії пройшла масштабна операція з розслідування контрабанди зброї

В Румунії пройшла масштабна операція з розслідування контрабанди зброї

Фірма, для якої Румунія виявилася основним ринком, продала сотні одиниць зброї за останні кілька місяців.

Румунська поліція проводить масштабну операцію, пов’язану з розслідуванням контрабанди зброї. Про це повідомляє місцеве видання .

Правоохоронці провели 4 жовтня понад 300 обшуків у різних місцях по території країни за підозрами у порушенні законодавства щодо імпорту зброї і боєприпасів. Операція включає обшуки в домівках і перевірку транспорту.

Мова про підозри, які компанія за межами Румунії онлайн продавала покупцям-румунам зброю і набої, які у підсумку доставлялися без передбачених законодавством процедур контролю і декларування.

Ця фірма, для якої Румунія виявилася основним ринком, продала сотні одиниць зброї за останні кілька місяців.

Поліція відстежила транзакції та ймовірних покупців і тепер поставила за мету знайти і вилучити якомога більше цієї зброї. Також є підозри, що її могли переробляти і тепер вона більш небезпечна. 

Як ми вже писали, СБУ затримала в Рівненській та Івано-Франківській областях двох ділків, що намагалися продати російську “трофейну” зброю та вибухівку.

Також були затримані двоє контрактників, які хотіли підпільно продати арсенал “трофейного” озброєння російських загарбників.



Теги по теме
полиция Оружие расследование контрабанда
Источник материала
loader
loader