У Воронезькій області спалахнула нафтобаза після падіння дрона
У Воронезькій області спалахнула нафтобаза після падіння дрона

У Воронезькій області спалахнула нафтобаза після падіння дрона

Сьогодні вранці на території нафтобази ТОВ «Аннанафтопродукт» у селищі міського типу Анна, що у Воронезькій області Росії, стався вибух, після чого почалася масштабна пожежа. За попередніми даними російських ЗМІ та місцевих жителів, причиною інциденту могла бути атака дрона-камікадзе.

Інцидент стався після того, як за кілька годин до цього губернатор Воронезької області Олександр Гусєв оголосив про загрозу атаки безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Місцеві джерела повідомляють, що нафтобаза загорілася після того, як один з безпілотників ймовірно влучив у об’єкт.

Губернатор Гусєв у своїй заяві стверджує, що засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) змогли «придушити» дрони, що нібито належали українським силам, і один з безпілотників впав на територію нафтобази. За його словами, загоряння сталося в «порожній цистерні», і ніхто не постраждав.

Попри запевнення місцевої влади, поширене відео з місця подій показує значну пожежу на території нафтобази, що викликало широкий резонанс у соціальних мережах. Деякі коментатори стверджують, що пожежа може бути серйознішою, ніж офіційно заявлено.

Поки що офіційні джерела не надали повної інформації про масштаби пошкоджень та можливі наслідки для довкілля. Інцидент відбувається на тлі частих повідомлень про атаки безпілотників на території Росії, які, за заявами Москви, здійснюються з боку України.

Теги по теме
Россия пожар
Источник материала
loader
loader