У Росії вночі горіли дві нафтобази
У Росії вночі горіли дві нафтобази

У Росії вночі горіли дві нафтобази

У ніч на 4 жовтня у Воронезькій області РФ після атаки дронів горить нафтобаза, а у Пермському краї також горіла нафтобаза, але причини пожежі не повідомлялись.

Про це повідомляє Настоящее время і Телеграм-канал Astra, передає Укрінформ.

За словами губернатора Воронезької області Олександра Гусєва, в Аннинському районі засоби РЕБ подавили українські безпілотники, один із яких упав на територію нафтобази.

«Сталося загоряння порожньої цистерни. За попередньою інформацією, постраждалих немає. На місці працюють пожежні розрахунки», - написав Гусєв.

Телеграм-канал Astra із посиланням на місцевих жителів пише, що атакували нафтобазу «Аннанафтопродукт» у смт Анна.

Також за даними Astra, у Пермському краї у промзоні села Осенці вночі загорілася приватна нафтобаза зі зберігання нафтопродуктів на 10 000 квадратах. Причини пожежі не повідомлялись. Для її ліквідації працювали понад 60 фахівців і 19 одиниць техніки, постраждалих немає, повідомили в МНС РФ.

Наразі пожежу на нафтобазі ліквідували.

«Дізнавачі МНС Росії встановлюють причину загоряння. Розглядають 2 версії: необережне поводження з вогнем; аварійний режим роботи електрообладнання», - повідомляє МНС РФ.

Загалом у ніч на четверте жовтня, за даними російського міноборони, над різними областями Росії було перехоплено 18 безпілотників. Шість дронів збили над територією Бєлгородської області, стільки ж - над Воронезькою, п'ять безпілотників знищено над акваторією Азовського моря і один - над територією Ростовської області.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 3 жовтня дрони Сил оборони України атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34на військовому аеродромі «Борисоглєбськ» у Воронезькій області РФ.

Фото із соцмереж

Теги по теме
Россия пожар
Источник материала
loader
loader