Рок-музикант INTUI презентує альбом «Емпатія»
Рок-музикант INTUI презентує альбом «Емпатія»

Рок-музикант INTUI презентує альбом «Емпатія»

Український рок-музикант INTUI презентує альбом «Емпатія».

За інформацією прес-релізу, альбом передає весь спектр почуттів, від єдності і незламності України і її громадян, так і особистих життєвих болів травм і переживань артиста. Альбом треково і сенсово розділений на дві частини.

Перша частина альбому, написана після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. В ній артист, описує біль страждання і як результат єдність всіх всіх громадян. Показуючи, це у своїх піснях.

Друга частина альбому, це особисті болі і переживання артиста. Викликані, після важкої операції на нозі. Важка травма і відновлення, символізували не тільки особисте відновлення, але й через цей процес, артист передає відновлення і відродження країни.

«Цей альбом не просто про переживання однієї людини — він про те, як українці, через війну, стали ближчими одне до одного» — говорить Олександр, так звати INTUI.

Лід — синглом альбому, стала пісня «Поки ми живі». Це пісня  призив українців не здаватись, тримати дух і обʼєднуватись навколо себе.

INTUI — альтернативний рок-гурт, створений у Києві, Україна в 2018 році. INTUI — сольний проект Олександра Скрипниченка, який у 2020 році виріс до повноцінного гурту.

INTUI започатковує новий музичний жанр під назвою «інтуїтивний рок», де всі пісні створюються з імпровізації. Також жанри музики INTUI можна визначити як: альтернативний рок, прогресив, інді-рок.

У липні 2019 року група випустила сингл під назвою «By My Side». Невдовзі після цього у вересні вийшло відео, опубліковане на VEVO Music. Наступним релізом також був сингл під назвою «Let Us Fly Tonight» із відеокліпом який зібрав більше 600к переглядів на YouTube.

Гурт закінчив роботу над повноцінним альбомом, який вважався випущеним у грудні 2019 року, але через карантин COVID-19 реліз було відкладено до 2021 року. Англомовний альбом вийшов під назвою «We Are Who We Are» після чого Олександр повністю перейшов на україномовні пісні. В 2022 році вийшов перший альбом українською мовою під назвою «ЗМІНИ». Разом із альбомом гурт випустив низку успішних відеокліпів, таких як «Доля», «Дивні створіння» а також хедлайнер альбому «Україна» що зібрав більше 1 мільйону переглядів на YouTube.

 

 

Источник материала
loader
loader