Аль Пачіно зізнався, що пережив клінічну смерть: «У мене не було пульсу»
Аль Пачіно зізнався, що пережив клінічну смерть: «У мене не було пульсу»

Аль Пачіно зізнався, що пережив клінічну смерть: «У мене не було пульсу»

Легендарний актор Аль Пачіно шокував своїх шанувальників, відкривши, що нещодавно переніс клінічну смерть. У своєму інтерв’ю він розповів про цей неймовірний досвід і поділився своїми враженнями про те, що сталося в той момент.

Знаменитий американський актор Аль Пачіно чотири роки тому пережив клінічну смерть, коли захворів на COVID-19. Медикам довелося боротися за його життя. Про це зірка “Обличчя зі шрамом” розповів в інтерв’ю журналу New York Times Magazine.

84-річний актор перебував у себе вдома, коли раптово відчув себе дуже погано. У нього зупинилося серце. “Я сидів у себе вдома, і мене не було… У мене не було пульсу. Через кілька хвилин вони були на місці — машина швидкої допомоги стояла перед моїм будинком. У мене у вітальні було приблизно шість парамедиків і двоє лікарів. На них були такі костюми, наче вони прилетіли з космосу або щось у цьому роді”, — поділився зірка Голлівуду. Лауреат премії “Оскар” розповів, що знепритомнів після того, як повідомив медикам, що почувається “незвично погано”. У нього була висока температура тіла і зневоднення організму.

За словами Пачіно, у свої останні хвилини він поставився до смерті не так, як думав. “Я не бачив білого світла або чогось ще. Там нічого немає. Але актори люблять повторювати: “Я одного разу помер”. Але що це означає, коли нічого більше немає?”, — сказав зірка “Хрещеного батька”, зазначивши, що з віком він по-новому поглянув на смерть і тепер має намір прожити якомога довше заради свого маленького сина Романа від його коханої Нур Альфаллах.

Fullscreen
Кохана Аль Пачіно Нур Альфаллах із сином Романом
Фото: nooralfallah/instagram

Раніше, 6 жовтня, 84-річний Аль Пачіно розповів про однорічного сина. Спадкоємець знаменитості народився в червні 2023 року.

Теги по теме
Кино
Источник материала
loader
loader