Укрзалізницю очолить Перцовський - джерело
Укрзалізницю очолить Перцовський - джерело

Укрзалізницю очолить Перцовський - джерело

Новим головною правління акціонерного товариства “Укрзалізниця”, ймовірно, стане керівник пасажирського напрямку УЗ Олександр Перцовський.

Про це Укрінформу повідомили джерела в Укрзалізниці.

Євген Лященко, який 7 жовтня написав заяву про дострокове складання повноважень, продовжуватиме працювати у команді УЗ у статусі члена правління та відповідатиме за фінанси до березня, зазначає джерело.

Таке рішення було зумовлене, зокрема, тим, що завершення контракту Лященка на посаді голови правління припадає на новий бюджетний рік, а усі нові проекти на 2025-й треба запланувати у поточному році. АТ «Укрзалізниця» й надалі працюватиме єдиною командою. Від Перцовського очікують пришвидшення оновлення пасажирських вагонів та вантажних локомотивів, розбудову прикордонної залізничної інфраструктури. Один з перспективних планів - уніфікація колійного господарства і рухомого складу із європейським, розповідають джерела в УЗ.

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня до наглядової ради АТ «Укрзалізниця» надійшла заява від Євгена Лященка про дострокове припинення повноважень голови правління.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про призначення головою правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Лященка у березні 2023 року – терміном на два роки.

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
loader
loader