Україна – Грузія: стало відомо, хто розсудить матч в Лізі націй
Україна – Грузія: стало відомо, хто розсудить матч в Лізі націй

Україна – Грузія: стало відомо, хто розсудить матч в Лізі націй

Головним рефері матчу буде австрійський фахівець Юліан Вайнбергер. Його асистентами призначено Андреаса Гайденрайха та Максиміліана Колбича, а у ролі четвертого арбітра виступить Штефан Ебнер, про це повідомляє УАФ.

Що відомо про Юліана Вайнбергера

39-річний австрійський арбітр з 2018 року працює у структурі ФІФА та УЄФА. З 2015 року обслуговує матчі німецької Бундесліги.

За свою кар'єру Юліан Вайнбергер відпрацював на 12 матчах за участі національних команд. Австрійський фахівець обслуговував ігри в Лізі націй, кваліфікації до чемпіонатів Європи та світових першостей.

Передумови матчу Україна – Грузія

У новому сезоні Ліги націй підопічні Сергія Реброва стартували з двох поразок. У першій грі збірна України поступилась Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Національна команда Грузії навпаки лідирує у квартеті, розпочавши виступи з двох перемог.

Напередодні перерви на матчі збірних Сергій Ребров оголосив список гравців, які візьмуть участь у іграх національної команди у Лізі націй. Однак, у зв'язку з великою кількістю травм склад "синьо-жовтих" зазнав великої кількості змін.

Збірній України не допоможуть Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко, Віталій Миколенко, Андрій Лунін, Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Володимир Бражко та Олександр Піхальонок.

Головний тренер "синьо-жовтих" був змушений зробити ряд замін. У головну команду країни викликали Олександра Сватка, Віталія Буяльського, Івана Калюжного, Дмитра Різника та Олександра Назаренка.

Протистояння між Україною та Грузією відбудеться 11 жовтня о 21:45 (за київським часом) у Познані. "Синьо-жовті" у матчі проти "хрестоносців" спробують виправити своє становище.

Теги по теме
Сборная Украины
Источник материала
loader
loader