Речник штурмової бригади «Лють» розповів про ситуацію в Торецьку
Речник штурмової бригади «Лють» розповів про ситуацію в Торецьку

Речник штурмової бригади «Лють» розповів про ситуацію в Торецьку

Російська армія зайшла у Торецьк, що на Донеччині, вулицею Центральна та дійшла до шахти «Центральна». Однак, як розповів речник Обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» Артем Джепко, ситуація в місті залишається динамічною. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Вони зайшли (в Торецьк, – «Главком») вулицею Центральною і дійшли до шахти «Центральна». Вони зараз у самому місті, але ситуація досить динамічна. Бувало навіть таке, що у багатоквартирному будинку на першому поверсі ми працюємо, на другому – росіяни, і ми намагаємось їх вибити. Зараз це можуть бути якісь два-три багатоквартирні будинки, які вони можуть зайняти, а через годину їх вже там немає, тому що ми їх вибили», – зауважив Артем Джепко.

Речник зазначив, що якщо РФ окупує Торецьк, під ударом опиниться Слов’янсько-Краматорська агломерація: «Костянтинівка буде прострілюватися, Дружківка, Краматорськ, Слов’янськ. Тобто сили РФ будуть гатити, власне, і по цих містах, тому ми це прекрасно розуміємо і докладаємо зусиль для того, щоб цього не було».

Як повідомлялося, росіяни біля Торецька намагаються витіснити українські війська з їхніх позицій, проводячи регулярно штурми. Однак, професійна армія окупанта майже повністю вже знищена.

До слова, Сухопутні війська Збройних сил України показали моторошні світлини міста Торецьк Донецької області.

Источник материала
loader
loader