Україна опиниться між двома циклонами – синоптик
Україна опиниться між двома циклонами – синоптик

Україна опиниться між двома циклонами – синоптик


Країна опиниться поміж циклонічних систем – на північному сході циклон Finny та циклонічна область із центром Gerda над Британією. І перебуватиме під впливом сухого антициклону над Чорним морем

Україна 8 жовтня опиниться між двома циклонами. Про це синоптик Наталка Діденко.

“Циклон, який зумовлював 7 жовтня дощі в багатьох областях, сьогодні піде за межі України. Країна опиниться поміж двох циклонічних систем – на північному сході циклон Finny та циклонічна область із центром Gerda над Великою Британією. І перебуватиме під впливом сухого антициклону, який розташувався над Чорним морем”, – зазначила вона.

Тому, за словами Діденко, в Україні опадів не передбачається.

Температура повітря буде +17….+22 градусів, на півдні до +22…+25 градусів, трохи свіжіше в північних областях, +12….+18 градусів.

У Києві 8 жовтня очікується погода без опадів із температурою повітря +16…+18 градусів.

Раніше повідомлялося, що в Україні найближчими днями трохи потеплішає. Дощі очікуються в ніч на 8 жовтня у більшості районів Лівобережжя, вдень у Сумській та Харківській областях. На решті території – без опадів.

Як повідомлялося, в Україні у жовтні середня місячна температура повітря прогнозується в межах 7-13 градусів тепла, що на 1-1,5 градусів вище за норму.



Теги по теме
прогноз погоды
Источник материала
loader