Застосунок «Київ Цифровий» увійшов до шортлиста SDC Awards 2024
Застосунок «Київ Цифровий» увійшов до шортлиста SDC Awards 2024

Застосунок «Київ Цифровий» увійшов до шортлиста SDC Awards 2024

SDC Awards — це одна з провідних IT-нагород, яка вже 15 років визнає найкращі рішення у сфері цифрової трансформації

Застосунок «Київ Цифровий» увійшов до шортлиста у двох номінаціях на престижній міжнародній премії SDC Awards 2024, а кияни можуть долучитися до голосування, щоб наблизити столицю до престижної міжнародної нагороди.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на заступника голови КМДА з питань цифрової трансформації Петра Оленича.

Зокрема, за словами Оленича, застосунок представлений у двох категоріях: Digital Transformation Project of the Year та Digital Transformation Company of the Year.

«Долучайтесь, підтримайте Київ Цифровий у голосуванні і поширюйте! Кожен може проголосувати і наблизити українську столицю до ще однієї престижної міжнародної нагороди», — зазначив він.

У КМДА нагадали, що SDC Awards — це одна з провідних IT-нагород, яка вже 15 років визнає найкращі рішення у сфері цифрової трансформації. Премія відзначає продукти та сервіси, що є основою цифрових перетворень.

Для перемоги користувачі та прихильники застосунку можуть віддати свій голос за нього на сайті за посиланнями:

  • Digital Transformation Project of the Year,
  • Digital Transformation Company of the Year.

Нагадаємо, що Київ увійшов до 15-ки міст-лідерів у світі за рівнем цифровізації та розвитку електронних сервісів. 

Фото: Київ Цифровий 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader