«Приватбанк» очолив Мікаель Бьоркнерт
«Приватбанк» очолив Мікаель Бьоркнерт

«Приватбанк» очолив Мікаель Бьоркнерт

Джерело

Наглядова рада «Приватбанку» оголосила про призначення Мікаеля Бьоркнерта на посаду голови правління банку. Рішення було прийняте 7 жовтня, але прес-служба банку повідомила про це лише сьогодні (буває, всі ми люди).

Державний банк пан Бьоркнерт очолить за результатами міжнародного конкурсу, де брали участь кваліфіковані кандидати з України та інших держав.

Мікаель Бьоркнерт має понад 25 років досвіду у фінансовому секторі. До цього він керував банківським бізнесом у Swedbank. Там він відповідав за роздрібні та корпоративні банківські послуги, а також за цифрову трансформацію.

Ще у резюме нового голови правління «Приватбанку» є хороший досвід керівника: він очолював раду директорів у Bankgirot (також Швеція). Згодом займав інші керівні посади, всі – у банківській сфері.

Наразі відомо, що у «Приватбанку» Бьоркнерт зосередить свою увагу на розвитку клієнтоцентричної бізнес-моделі. Ще треба прискорити цифрові ініціативи банку та підготувати його до нових викликів (дуже загальна фраза, але інших поки не кажуть).

Власне, якщо без анонсів – поки що фактом є лише те, що на на цій посаді переможець конкурсу точно замінить Герхарда Бьоша.

Название источника
«Приватбанк»
Ссылка на материал
https://privatbank.ua/news/2024/10/9/privatbank-obrav-golovoyu-pravlinnya-mikaelya-borknerta-yakiy-zaminit-na-postu-gerharda-bosha
Теги по теме
Украина ПриватБанк
Источник материала
loader