Росіяни повідомляють про спробу теракту у будівлі МВС у Смоленську
Росіяни повідомляють про спробу теракту у будівлі МВС у Смоленську

Росіяни повідомляють про спробу теракту у будівлі МВС у Смоленську

Вдень низка російських паблів поширила кадри, на яких – вибух автомобіля біля будівлі Головного управління МВС у Смоленській області. Спершу прокремлівські канали стверджували, що на відео – вчення силовиків.

Офіційно кажуть про спробу теракту

Тим часом у ГУ МВС по Смоленській області заявили, що в місті запобігли теракту, а не проходили навчання.

При спробі вчинення терористичного акту в управлінні МВС Росії по Смоленській області затримано мешканця одного із сусідніх регіонів. Чоловік зайшов в адміністративну будівлю управління та спробував здійснити підрив саморобного вибухового пристрою,
– йдеться у повідомленні відомства.

У ФСБ уточнили, що 30-річний мешканець Тверської області намагався пронести до управління вибуховий пристрій під виглядом папки із документами. Внаслідок вибуху постраждали підозрюваний і двоє поліцейських. Їх госпіталізували.

Також співробітники спецслужб перевірили автомобіль, на якому, ймовірно, приїхав чоловік. У ньому знайшли підозрілий предмет та знешкодили. І саме це потрапило на відео.

Вибух авто біля будівлі МВС у Смоленську: дивіться відео

До слова, нещодавно у Московській області було ліквідовано полковника російських збройних сил Алєксєя Коломєйцева, причетного до підготовки операторів ударних дронів "Шахед".

Источник материала
loader
loader