Фронтмен гурту Sum 41 звинуватив ексменеджера у сексуальному насильстві
Фронтмен гурту Sum 41 звинуватив ексменеджера у сексуальному насильстві

Фронтмен гурту Sum 41 звинуватив ексменеджера у сексуальному насильстві

Деррік Віблі звинуватив колишнього менеджера гурту Грейга Норі у сексуальному насильстві та розбещуванні. Фронтмен Sum 41 стверджує, що це почалося, коли він був підлітком, пише BBC.

В інтерв'ю Los Angeles Times Деррік Віблі поділився, що не розповідав колегам про свої "стосунки" з Грейгом Норі. До речі, ексменеджер гурту Sum 41 заперечує звинувачення у свою сторону.

Деррік зізнався, що під час одного з рейвів Норі пристрасно поцілував його. Це сталося ввечері у кабінці туалету. На той момент хлопцеві було 18 років, він був збентежений та перебував у стані екстазу. Віблі розповів, що колишній менеджер примушував його до небажаних сексуальних стосунків, які тривали чотири роки.

Я почав відчувати, ніби на мене тиснуть, щоб я зробив щось проти своєї волі,
– зізнався вокаліст гурту Sum 41.

Згодом фізичні стосунки завершилися. Однак Деррік Віблі стверджує, що Грейг Норі продовжував вчиняти психологічне насильство та ображав його словесно.

Про "стосунки" з ексменеджером фронтмен гурту Sum 41 розповів своїй колишній дружині – співачці Авріл Лавін. Тоді жінка заявила, що це сексуальне насильство. Зірки одружилися у 2006 році, але вже у 2009 році повідомили, що збираються розійтися. Пару офіційно розлучили у 2010 році.

З Грейгом Норі гурт Sum 41 припинив співпрацю у 2005 році. Мемуари Дерріка Віблі Walking Disaster "Ходяча катастрофа" вийшли у вівторок, 8 жовтня. Наразі у колективу відбувається прощальний тур. Їхній восьмий альбом – Heaven :x: Hell – останній. У січні 2025 року пройде прощальний концерт Sum 41 у Торонто.

Источник материала
loader