Castrol стає офіційним партнером NBA та WNBA
Castrol стає офіційним партнером NBA та WNBA

Castrol стає офіційним партнером NBA та WNBA

Castrol, один із провідних брендів на ринку мастильних матеріалів, сьогодні оголосив про глобальне партнерство з NBA та WNBA, які вважаються вершиною баскетбольного світу.

Протягом понад 125 років Castrol є лідером у сфері інновацій і продуктивності в глобальній автомобільній промисловості, а також у космічній, авіаційній, морській та інших технологічних галузях.

Через це партнерство з NBA Castrol зміцнює свою присутність у швидко зростаючому світі баскетболу.

Завдяки лідерству та динамічності NBA Castrol підкреслює свою позицію на вершині спортивного світу.

«Castrol і NBA зустрічаються на вершині успіху».

Висловлюючи велике задоволення від співпраці з такими всесвітньо відомими та швидко зростаючими спортивними лігами, як NBA та WNBA, генеральний директор Castrol Туреччини, України та Центральної Азії Нілай Татлисоз зазначила: «Нас надихають неймовірні спортсмени NBA та WNBA, які щодня виходять за межі можливого, і ми продовжимо робити акцент на інноваціях і прогресі.

Це партнерство між двома потужними брендами на вершині успіху підніме наш бренд на новий рівень, дозволяючи нам глибше взаємодіяти з уболівальниками, клієнтами та діловими партнерами.

Протягом 125-річної історії нашого розвитку ми завжди прагнули досягати найкращого.

Співпраця з такими далекоглядними організаціями, як NBA та WNBA, є важливим кроком у цій подорожі.

Це партнерство вплине не лише на світ спорту, а й допоможе просунути наше бачення мобільності, дозволяючи нам створювати сильніший вплив у майбутньому».

«Створення захопливих вражень».

«Протягом своєї 125-річної історії Castrol продемонстрував унікальну здатність залучати споживачів через інновації та автентичність», — сказала Джулі Морріс, старший віцепрезидент NBA з комерційного розвитку та медіа.

— «Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Castrol та його сімейством брендів, щоб створювати захопливі враження для нашої глобальної аудиторії протягом усього року».

«WNBA відображає інноваційний дух Castrol і прагнення до позитивних змін», — сказала Колі Едісон, головний директор із розвитку WNBA.

— «Ми прагнемо використати наше спільне охоплення, щоб популяризувати жіночий спорт серед глобальної аудиторії Castrol».

Багаторічна угода на 125-му році існування Castrol.

5-річна співпраця між Castrol і NBA збігається зі 125-річчям Castrol, надаючи бренду динамічну платформу для залучення аудиторії як на майданчику, так і за його межами на роки вперед.

У рамках цієї співпраці Castrol стане офіційним титульним партнером Матчу молодих зірок NBA, що проходить щорічно під час Матчу усіх зірок NBA.

Цей важливий захід демонструє найкращих молодих гравців Ліги першого та другого року, які змагаються в національному телевізійному турнірі з чотирма командами, яких тренують легенди NBA.

Матч молодих зірок від Castrol розпочнеться у п’ятницю, 14 лютого 2025 року, у рамках Матчу всіх зірок NBA 2025.

Castrol також долучається до захопливої гри плей-оф NBA Pick'Em: Bracket Challenge.

Ця популярна серед баскетбольних фанатів гра з прогнозами дає вболівальникам шанс виграти ексклюзивні призи.

Угода також передбачає партнерство в рамках гри плей-оф NBA Pick’Em: Bracket Challenge, що дозволяє вболівальникам заповнювати турнірні сітки плей-оф своїми прогнозами та отримувати шанс виграти ексклюзивні призи.

Як офіційний партнер, Castrol також отримає медійну присутність завдяки віртуальній рекламі на майданчику під час трансляцій NBA та WNBA, а також на соціальних і цифрових платформах ліг, що ще більше підживлюватиме партнерство для фанатів.

Источник материала
loader
loader