Топ-10 детективних серіалів 2023 року
Топ-10 детективних серіалів 2023 року

Топ-10 детективних серіалів 2023 року

Коли люди переглядають детективи, вони поринають у розслідування разом із героями, намагаючись віднайти істину. Це тримає в певній напрузі, і глядач отримує задоволення, коли злочин розкривають. Пірнути у світ таємниць, несподіваних поворотів сюжетів і складних героїв можна у детективних серіалах, які зібрало видання Viva!.

«Покерфейс»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Наташа Ліонн, Едріан Броуді, Бенджамін Бретт, Деша Поланко

Від колишнього гравця в покер і до детектива - це про Чарлі Кейл, головну героїню. Дівчина має потужну здатність: з перших секунд бачить, коли хтось бреше. Так, Чарлі вдається розслідувати важке вбивство в Маямі, але через це вона потрапляє в поле зору впливового власника казино.

Чоловік наказує її вбити, і дівчина починає тікати. Але по дорозі стає свідком ще кількох злочинів, за якими глядачі спостерігають у кожній серії. Динамічні події з яскравою грою акторів вам гарантовані.

«Смерть не в раю»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Кріс Маршалл, Саллі Бреттон, Захра Ахмаді, Ділан Ллевелін

Детектив Гамфрі Ґудмен перебирається з карибського острова у затишне містечко в англійському графстві до своєї нареченої. Прагнучи стабільного життя, чоловік влаштовується на роботу в поліцію, але виявляється, що в місті процвітає злочинність.

Тож Ґудмен береться за розслідування найзагадковіших справ, використовуючи креативні способи. Водночас паралельно готується до важливої події - весілля зі своєю нареченою. Сумно точно не буде, адже глядачі спостерігатимуть за адаптацією головного героя в новому оточенні.

«Замкнуте коло»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Зазі Бітц, Клер Дейнс, Тімоті Оліфант, Денніс Квейд

У центрі сюжету - розслідування одного викрадення в Нью-Йорку, яке здійснили достатньо незграбно. Під час його викриття щоразу з'являються нові цікаві деталі.

Річ у тім, що стають відомими таємниці людей з різних культур, залучених до культурно-розважальної індустрії. І між ними є такий звʼязок, про який багато хто навіть не здогадується. Йдеться про злочинну організацію небачених масштабів.

«Тіла»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Джейкоб Форчун-Ллойд, Шира Гаас, Амака Окафор, Кайл Соллер

Події мінісеріалу розгортаються навколо виявлення тіла чоловіка в одному з районів Лондона. Дивним є те, що його знаходять четверо детективів у різні епохи на одному місці.

Виявляється, що в центрі цього вбивства криється одна таємниця. І вона може значною мірою вплинути на історію Великої Британії. Небанальна сюжетна лінія з подорожжю у часі захопить кожного глядача.

«Зниклі»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Річард Флуд, Акушла-Тара Куп, Керолін Брейкен, Скотт Уіллс

Дублінський детектив планував виходити на пенсію, аж раптом дізнався про те, що деякі мандрівники зникли у Новій Зеландії. До того ж такі ситуації періодично повторювалися. Урешті тіла ірландців виявляють біля водоспаду з деякими моторошними деталями.

Детективу доведеться зʼясувати, як ці злочини відбулися, але робитиме він це не сам. Компанію складе поліцейська, яка народилася у цих краях, але перебралася в Дублін, щоб розпочати все спочатку. Та схоже, життя детектива та поліціянтки теж опиняються під загрозою.

«Мозковий штурм»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Чон Йон Хва, Чха Тхе Хьон, Квак Сунь-йон, Єп Сон-ен

Детективний серіал корейського виробництва знайомить нас з досвідченим нейробіологом Сін Ха Ру, затятим слідчим Гим Мен Се та нерішучою дослідницею гіпнозу Сол Со Чон. Усі троє персонажі - повні протилежності.

Утім, їм доводиться працювати разом над геть непростими справами, які потребують гострого розуму, логіки, інтуїції. Йдеться про розслідування злочинів, повʼязаних з рідкісними хворобами мозку. До того ж між героями складаються непрості стосунки.

[readmore id="18072,18089,18073,18057"]

«Ковчег»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Ліза Бреннер, Крістіна Вулф, Річард Флішман, Ріс Річі

Серіал переносить глядачів у майбутнє, в якому люди, щоб вижити, починають підкорювати нові планети. Зокрема, йдеться про космічний корабель «Ковчег 1». Однак подорож виявляється довгою та складною.

Трапляється нещасний випадок, через який гине багато членів екіпажу. А тим, що вижили, потрібно встигнути долетіти до запланованої точки всього за рік. При цьому продовольства залишається обмаль…

«Чоловік із Флориди»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Еббі Лі, Кларк Грегг, Едгар Рамірес, Пол Шнайдер

Американський полісмен Майк Валентайн має залежність від азартних ігор, тож застрягає у нескінченних боргах. Як наслідок, від чоловіка відвертається дружина, друзі, а також він втрачає роботу.

Для того, щоб вийти зі складною життєвої ситуації, Валентайн повинен працювати на кримінального авторитета Деллі Веста, якому винен велику суму грошей. До того ж перед ним ставлять непросте завдання - знайти дівчину Веста, яка загадково зникла.

«Чорний сніг»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Тревіс Фіммел, Джеммасон Пауер, Таліджа Блекман-Корова, Сейні Уіллетт

Події серіалу переносять глядачів у 90-ті, де в австралійському містечку жорстоко вбили 17-річну Ізабель Бейкер. Місцеві жителі шоковані такою звісткою й не знаходять собі місця.

Вбивство доручили розслідувати найдосвідченішим слідчим, але їм не вдається знайти злочинця. 25 років по тому вчені розробляють капсулу часу, завдяки якій зʼявляється шанс виявити вбивцю.

«Команда генерала»

Рік випуску: 2023

Жанри: детектив

Актори: Серджо Кастеллітто, Антоніо Фоллетто, Ендрю Ді Марія, Віола Сарторетто

Досвідченого генерала Карла Альберта Дела К'єза призначають керувати спецпідрозділом. Чоловік набирає в команду вмотивованих бійців, завдання яких - протистояти терористам Червоних бригад.

Злочинці використовують для своїх цілей всі доступні методи: пограбування, вбивства, підпали, вибухи. Тож, аби знищити терористів, елітним агентам під керівництвом сміливого генерала доведеться проявити неабияку мужність та кмітливість.

Фото: Empire, Netflix, «Кіноріум»

Відео: «Планета Кіно», «Інтер», Sunny Siders, «Дорамна хижка», «Цікава ідея», Movie Digger

Источник материала
loader
loader