У вересні зменшилась кількість пасажирських залізничних перевезень
У вересні зменшилась кількість пасажирських залізничних перевезень

У вересні зменшилась кількість пасажирських залізничних перевезень


У вересні найпопулярнішими рейсами стали поїзд №128 Запоріжжя – Львів, який перевіз у вересні понад 50 тис. пасажирів, а також швидкісні поїзди перемишльського напрямку.

В Україні у вересні кількість перевезених Укрзалізницею пасажирів знизилася до 2,2 млн осіб. Про це пресслужба компанії.

“Традиційно у вересні динаміка пасажирських перевезень йде на спад порівняно з літнім сезоном, утім, цього місяця залізниця перевезла 2,2 млн пасажирів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у червні було перевезено 2,5 млн пасажирів, із цієї кількості 210 тис. пасажирів – у міжнародному напрямку. А 30 червня залізничники встановили рекорд, перевізши 100 тис. пасажирів за одну добу – це найбільша кількість від початку війни.

За даними УЗ, у вересні найпопулярнішими рейсами стали поїзд №128 Запоріжжя – Львів, який перевіз у вересні понад 50 тис. пасажирів, а також швидкісні поїзди перемишльського напрямку – №705/706 і №715/716 із 49 тис. і 46 тис. пасажирів відповідно.

Нагадаємо, Укрзалізниця з початку року збільшила обсяги вантажоперевезень на 23%. Показник обсягу перевезення вантажів залізничним транспортом за дев’ять місяців є рекордним за воєнний час. У січні – вересні 2024 року Укрзалізниця перевезла 131,88 млн т вантажів.



Теги по теме
Львов Запорожье
Источник материала
loader