Витонченість передпокою Cardi B доводить, що ця класична кольорова гама нікуди не зникне
Витонченість передпокою Cardi B доводить, що ця класична кольорова гама нікуди не зникне

Витонченість передпокою Cardi B доводить, що ця класична кольорова гама нікуди не зникне

Витончений передпокій в будинку зірки демонструє, що такі відтінки залишаться назавжди. Експертам з декору сподобалася така нейтральна гама, пише Homes and Gardens.

Витончений передпокій Cardi B

На світлині видно, як реперка позувала у своєму передпокої, вчепившись у поруччя з темного дерева своїх стильних сходинок.

Так, нейтральна колірна гама сходів однозначно привертає увагу. Помітно, як бильця виблискують в темному обробленому дереві, а чорна металева конструкція сходів приносить трохи драматизму. Водночас яскраво-білі стіни ще більше виділяють темні нейтральні кольори.

Попри просте поєднання, контраст світлих і темних нейтральних кольорів створює сміливий ефект.

Дизайнери інтер’єру люблять використовувати білий колір, оскільки він завжди залишатиметься стильним.

Хоча тренди в дизайні й правда розвиваються, кремово-білі фарби залишаються класичним вибором, який виходить за межі моди. Їхня універсальність дозволяє їм бездоганно поєднуватися як з традиційною, так і з сучасною естетикою дизайну, забезпечуючи їхню актуальність на довгі роки,
– вказувала Елізабет Грейс, дизайнер інтерʼєру.

Ще один фахівець в дизайні інтерʼєрів Мохаммед Ахмед казав, що кремові та білі фарби вважаються позачасовими, тому що вони універсальні та їх легко мити. Вони є популярними вже протягом довгого часу і навряд чи в найближчий період вийдуть з моди.

Водночас Елізабет Грейс зауважила, що якщо є бажання, кремові або білі фарби можна легко оновити, додавши нові акцентні кольори, текстури або візерунки, що дозволить власникам будинків оновити свій простір без повного переосмислення колірної палітри.

До того ж нейтральний характер кремово-білих фарб дозволяє їм служити фоном, який дозволяє "виблискувати" іншим елементам дизайну, таким як меблі, витвори мистецтва чи аксесуари. Їхня стримана елегантність забезпечує відчуття балансу та створює так звану "гнучкість" при поєднанні різних колірних схем або текстур.

Так, у будинку Cardi B біла фарба стає ідеальним фоном для деревʼяних сходів і чорного металу на бильцях, підкреслюючи їхню просту елегантність.

Источник материала
loader
loader