Дівчат вигнали з літака за "надто відвертий" одяг: фото з місця події
Дівчат вигнали з літака за "надто відвертий" одяг: фото з місця події

Дівчат вигнали з літака за "надто відвертий" одяг: фото з місця події

Пасажирки розповіли, що співробітник екіпажу підійшов до них та зробив зауваження щодо їхнього "непристойного зовнішнього вигляду" після того, як вони сіли на свої місця. Про це повідомляє The Mirror.

Подробиці інциденту

34-річна Тереза Араужо летіла з Лос-Анджелеса до Нового Орлеана зі своєю подругою Тарою, щоб відсвяткувати день народження друга. Однак раптом до них підійшов член екіпажу та заявив: "одягайте пальто, я більше не проситиму – ви побачите, що буде далі".

Туристки були приголомшені. Вони були одягнені у джинси, кроп-топи та джемпери. Крім того, за їхніми словами, на борту було дуже спекотно, щоб одягати ще й пальто.

Дівчата відмовилися одягати верхній одяг. Коли літак був на злітно-посадковій смузі, командир розвернувся назад, а у салон зайшла контролерка й попросила жінок негайно покинути борт.

Ми з подругою пережили жахливий досвід. Нас ображав бортпровідник-чоловік, наказавши "прикритися". Інші пасажири намагалися нас захистити, але врешті-решт диспетчер пригрозив, що викличе поліцію, якщо ми цього не зробимо,
– розповіла Тереза.

Жінок вигнали з літака за відвертий одяг
Фото з місця події / скриншот з сайту The Mirror

Жінок вигнали з літака за одяг
Як виглядали дівчата / скриншот з сайту The Mirror

Пасажиркам пообіцяли пересадку на інший рейс до Нового Орлеана, але пізніше з'ясувалося, що в таких випадках пасажирам не повертають гроші за квиток й не допомагають дістатися до місця призначення.

Терезі довелось віддати 764 фунтів стерлінгів (близько 41 тисячі гривень) за квиток іншої авіакомпанії й чекати близько 5 годин в аеропорту.

У поліції сказали, що дівчата мали рацію й не були зобов’язані залишати літак.

Слід було дочекатися їхнього приїзду, а потім подати в суд на компанію,
– додала Тереза.

У компанії Spirit Airlines заявили, що "у правилах компанії прописані певні стандарти одягу для всіх клієнтів", однак додали, що цей випадок розслідують.

Теги по теме
Скандал Туризм
Источник материала
loader