ДТП у передмісті Житомира: одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні
ДТП у передмісті Житомира: одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні

ДТП у передмісті Житомира: одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні

ДТП у передмісті Житомира: одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні - Фото 1

Подія сталася 11 жовтня близько 17:55 у селі Станишівці. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

На автошляху сталося зіткнення легковиків «Ford», під керуванням 39-річної жительки громади, та «Opel», за кермом якого перебував 44-річний місцевий житель.

На жаль, від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці події загинула пасажирка автомобіля «Opel», 44-річна жителька села Станишівки. Також було травмовано її ровесницю, яка їхала в цьому ж авто. Жінку було госпіталізовано.

Тож слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шановні водії! Поліція вкотре наголошує на суворому дотриманні Правил дорожнього руху! Під час керування автомобілем, дотримуйтесь швидкісного режиму, адже це допоможе вам вберегтись від неприємних і фатальних дорожніх обставин. Обов’язково користуйтесь пасками безпеки. Плануйте свої поїздки заздалегідь, обов’язково враховуйте стан дорожнього покриття та погодні умови.

Житомирське районне управління поліції

Tweet
Источник материала
loader