Резонансна ДТП: водій власниці бренду One by One влетів у людей у кафе
Резонансна ДТП: водій власниці бренду One by One влетів у людей у кафе

Резонансна ДТП: водій власниці бренду One by One влетів у людей у кафе

Про ДТП повідомили адвокати, які представляють інтереси потерпілих. Ситуація набула розголосу через хамовиту реакцію самого водія, та власне Лідії Сметани. У поліції теж уже прокоментували інцидент.

Водій хамив постраждалим

Постраждалі розповіли, що водій позашляховика Mercedes-Benz після того, як виїхав на терасу закладу, сказав, що "зарубився з чуваком на світлофорі та не впорався з керуванням".

Водій заявив потерпілим, що пов'язаний із гуртом "Океан Ельзи", що їм краще мовчати, бо його все одно "відмажуть". На руці водія був браслет "Океан Ельзи STAFF".

Втім, як з'ясувалося уже згодом, водій не має відношення до гурту, а є особистим водієм власниці бренду одягу One by One, Лідії Сметани, у якої була колаборація з "Океаном Ельзи, тож водій саме повертався із концерту гурту.

Сама Лідія теж прибула на місце події разом зі своїм адвокатом Геннадієм Подвезько. Однак, як повідомив захист потерпілих, власницю авто не цікавив стан людей, на яких здійснив наїзд її водій, натомість вона просила "не чіпати авто, бо воно нове".

Адвокат Лідії Сметани разом з поліцією почали оформлювати ДТП, не допускаючи до цього потерпілих і вписуючи неіснуючих свідків. Коли потерпілі спробували сфотографувати документи, адвокат Геннадій Подвезько напав на них, почав бити та повалив на землю, у тому числі двох потерпілих жінок,
– заявили в юридичній компанії.

Захист також заявив, що поліція "весь час ігнорувала потерпілих, не приймала від них заяви". Правоохоронці не затримали водія та не вилучили автомобіль для проведення автотехнічної експертизи.

Реакція власниці бренду One by One

Лідія Сметана у себе в інстаграмі теж прокоментувала інцидент і зазначила, що "вкрай шокована" ситуацією. Запевнила, що тримає її на особистому контролі та зв'язалася з потерпілими.

Крім того, вона наголосила, що її водій не має жодного відношення до гурту "Океан Ельзи".

"На ньому був браслет "staff", який отримують служби і весь персонал для входу в Палац спорту під час подій. Зараз це - концерти ОЕ, тому там назва події – "Океан Ельзи. 30 років. Той день"", – написала Сметана.

Що кажуть в поліції

У поліції опублікували повідомленя про ДТП на вулиці Саксаганського і зазначили, що встановлюють її обставини.

За даними правоохоронців, 10 жовтня приблизно о 21:40 24-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїзної частини на тротуар з подальшим наїздом на дівчину та чоловіка, які перебували на літній терасі закладу харчування.

У результаті ДТП 24-річну дівчину було госпіталізовано, після надання медичної допомоги її відпустили. Також до лікарні звернувся 35-річний чоловік зі скаргою на біль у нозі.

При цьому в поліції повідомили, що водій на момент вчинення ДТП був тверезий.

Теги по теме
Новости Украины Киев
Источник материала
loader