"Гроші надсилав додому": ким працював Іво Бобул, перш ніж став відомим
"Гроші надсилав додому": ким працював Іво Бобул, перш ніж став відомим

"Гроші надсилав додому": ким працював Іво Бобул, перш ніж став відомим

Майбутній співак рано втратив батька, тому з юних років доводилося працювати. Про початок кар'єри Іво Бобула розповідають Тренди 24.

Ким працював Іво Бобул

Як згадував в інтерв'ю сам артист, втрата батька зумовила те, що йому довелося працювати й забути про музику, хоч він і хотів навчатися у музичній школі. Перед закінченням школи Іво Бобул почув оголошення про набір в училище на спеціальність токар керамічних виробів. Так юнак з Буковини став студентом ПТУ №76 міста Слов'янськ Донецької області.

Під час навчання майбутній співак проходив практику за відповідною спеціальністю й отримував за це гроші. Як згадує сам Іво Бобул, тоді він заробляв 97 радянських рублів – частину коштів залишав собі, а інші надсилав мамі.

Йшов я якось вулицею, і одна пані-агітатор сказала – хто хоче вчитися в училищі за спеціальністю токар керамічних виробів, запрошуємо. Тому я й поїхав. Не від доброго життя. Бо не міг собі ще тоді заробити на одяг і взуття. Я вступив на навчання, а потім у нас була практика, під час якої мені платили непогані гроші. Собі дещо залишав, а все решту надсилав мамі,
– згадував пізніше артист.

Іво Бобул – "Розмова з тобою": дивіться відео

Після закінчення навчання Іво Бобул повернувся додому, проте захворіла мама, тому довелося знову шукати роботу й забути про прагнення займатися музикою. Так майбутній артист почав працювати на будівництві.

Пізніше завдяки сестрі Бобул познайомився з диригентом, який оцінив талант юнака й так він почав співати в ресторані. Під час служби в армії Іво Бобул співав у військовому ансамблі, де проявив себе і після повернення зі служби почав будувати музичну кар'єру.

Источник материала
loader
loader