На Полтавщині пьяний водій збив на смерть велосипедиста
На Полтавщині пьяний водій збив на смерть велосипедиста

На Полтавщині пьяний водій збив на смерть велосипедиста

На Полтавщині пьяний водій збив на смерть велосипедиста - Фото 1

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув велосипедист, сталася 12 жовтня близько 01:00 на автодорозі Полтава-Гадяч поблизу міста Зінькова. Поліція встановлює обставини.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Lanos, під керуванням мешканця м. Зінькова (1987 року народження), зіткнувся з велосипедом, яким керував місцевий мешканець 1962 року народження.

Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці. Також встановлено, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом слідчим слідчого управління поліції області, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Обставини та причини ДТП з’ясовує слідство.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією Полтавського райуправління поліції СУ ГУНП)

Tweet
Источник материала
loader
loader