У Генштабі назвали найскладніші напрямки
У Генштабі назвали найскладніші напрямки

У Генштабі назвали найскладніші напрямки


Найскладніше на Курахівському напрямку, росіяни провели 19 атак. На даний час точиться три бої у районах Новоселидівки та Кремінної Балки. Крім цього ворог скинув авіаційні бомби на Курахове та Іллінку.

Ситуація на лінії бойового зіткнення залишається напруженою. Загалом, від початку доби відбулося 80 бойових зіткнень. Про це у зведенні Генштабу ЗСУ у неділю, 13 жовтня.

Прикордонні населені пункти продовжують потерпати від артобстрілів з території російської федерації. Від вогню ствольної артилерії постраждала Бобилівка. Також, агресор завдав авіаційних ударів по районах населених пунктів Соснівка, Мишутине, Глухів, Ободи та Біла Береза, застосувавши 13 КАБів.

Бомбардують росіяни РФ: за наявною інформацією на даний час по її території завдано дев’ять ударів дванадцятьма керованими авіабомбами.

Крім цього, на  напрямку українські воїни відбивають шість ворожих атак неподалік Петропавлівки, Піщаного, Вишневого, Копанок та Лозової, одне з цих боєзіткнень вже завершилось.

На  напрямку за день загарбницька армія здійснила десять атак біля Греківки, Дружелюбівки, Тернів та Торського. П’ять боєзіткнень на цей час завершилися, ще п’ять – тривають.

На  напрямку наші захисники відбили ворожий штурм поблизу Часового Яру.

На  напрямку відбулося дві ворожі атаки в районі Щербинівки.

На  напрямку з початку доби окупанти здійснили 15 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій у районах населених пунктів Сухий Яр, Лисівка, Промінь та Селидове. Сили оборони стримують натиск та відбили 13 атак противника, два боєзіткнення ще триває. Ворог концентрує основні зусилля поблизу Селидового, де на даний час відбулось 12 боїв.

Сьогодні найгарячіше на  напрямку, росіяни провели 19 атак поблизу Кремінної Балки, Ізмайлівки, Новоселидівки, Курахівки, Гірника, Максимільянівки, Костянтинівки та Катеринівки. На даний час точиться три бої у районах Новоселидівки та Кремінної Балки. Крім цього ворог скинув авіаційні бомби на Курахове та Іллінку.

На  напрямку підрозділи наших військ відбивають наступ росіян неподалік Золотої Ниви. На цей час триває бій

На  напрямку двічі окупанти намагались потіснити наші підрозділи із займаних позицій. Поблизу Роботиного триває боєзіткнення.

На  напрямку нашими захисниками відбито чотири ворожі атаки, ще одна – триває.

Нагадаємо, Росія за минулу добу з 12 на 13 жовтня втратила на фронті 1300 своїх солдатів.

Також Росія зазнала у вересні найбільших втрат на фронті від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, середні втрати на добу перевищували тисячу солдат.



Источник материала
loader
loader