Збірна України у драматичному матчі Ліги націй вирвала нічию з Чехією
Збірна України у драматичному матчі Ліги націй вирвала нічию з Чехією

Збірна України у драматичному матчі Ліги націй вирвала нічию з Чехією

Україна – Чехія 1:1

Голи: Довбик, 53 (з пенальті) – Черв, 18

Номінально домашній поєдинок збірна України проводила у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена". Перша зустріч суперників завершилася поразкою "синьо-жовтих" 2:3, пише 24 Канал.

Невдалий початок матчу

У порівнянні з матчем проти Грузії (1:0) Сергій Ребров провів лише одну заміну – Івана Калюжного в опорній зоні змінив досвідчений Тарас Степаненко.

Поєдинок драматично розпочався для "синьо-жовтих". Вже на 18-й хвилині Черв скористався передачею з кутового та влучно пробив з меж штрафного майданчика. Прикритий гравцями Трубін не побачив момент удару та не зміг врятувати ворота.

Відео голу Черва

Під час розіграшу кутового моторошну травму отримав Олексій Гуцуляк. Вінгер зіткнувся головою з одним з футболістів збірної Чехії та впав на газон. Медична бригада на ношах забрала Олексія з поля.

Наприкінці тайму м'яч вдруге побував у воротах Трубіна. На щастя, за мить арбітриня матчу зафіксувала офсайд. Після перегляду ВАР суддя скасував гол.

Курйозний пенальті

Українці зуміли відігратися на 53-й хвилині. І сталося це за досить курйозних обставин. Конопля змусив Крейчі зіграти рукою у штрафному майданчику і рефері без вагань вказав на позначку.

Артем Довбик у психологічному протистоянні переграв голкіпера та зрівняв рахунок – 1:1.

Відео голу Довбика

Після цього гра пішла на зустрічних курсах. У кількох епізодах Трубін врятував команду від неминучого гола.

Фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 1:1.

Теги по теме
Сборная Украины
Источник материала
loader