На Disney+ вийде документальний фільм про виступи The Beatles у США
На Disney+ вийде документальний фільм про виступи The Beatles у США

На Disney+ вийде документальний фільм про виступи The Beatles у США

У стрічці можна буде побачити запис з концерту The Beatles у «Колізеї» у Вашингтоні та з виступу у Нью-Йорку для шоу Еда Саллівана.

Документальний фільм про британський гурт The Beatles від продюсера Мартіна Скорсезе та режисера Девіда Тедескі з’явиться на стримінгу Disney+ 29 листопада. Про це повідомив Deadline.

У фільмі «Бітлз ’64» представили рідкісні, зняті документалістами Альбертом і Девідом Мейслзами та відреставровані компанією Park Road Post у Новій Зеландії.

У стрічці можна буде побачити запис з концерту The Beatles у «Колізеї» у Вашингтоні та з виступу у Нью-Йорку для шоу Еда Саллівана.

Глядачів чекають інтерв’ю з Полом Маккартні та Рінго Старром, а також фанатами, життя яких змінили The Beatles.

«"Beatles '64" представляє видовище, але розповідає більш інтимну історію за лаштунками, показуючи дружбу Джона, Пола, Джорджа та Рінґо у час, коли вони переживали неймовірну славу», — йдеться у синопсисі документального фільму.

Зі Скорсезе продюсують фільм Маргарет Бодде, Пол Маккартні, Рінго Старр, Олівія Харрісон, Шон Оно Леннон, Джонатан Клайд, Мікаела Бердслі, а Джефф Джонс і Рік Йорн виступають у якості виконавчих продюсерів.

За тиждень до виходу стрічки, 22 листопада, вийде вінілова платівка «The Beatles: 1964 U.S. Albums in Mono», що є перевиданням семи «американських» альбомів гурту.

Додамо, у 2011 році Мартін Скорсезе зняв документальний фільм «Джордж Гаррісон: Життя в матеріальному світі» (George Harrison: Living in the Material World) про подорожі ліверпульського гітариста до Індії.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року The Beatles випустили так звану «останню пісню» — трек Now and Then. Роком раніше вдова Леннона Йоко Оно передала Полу Маккартні касету, адресовану йому із записом мелодії Джона Ленона 1978 року. Щоб збалансувати інструменти та вокал із демо, використали штучний інтелект.

«Остання пісня Beatles» очолила британський хіт-парад синглів, уе сталося після 54-річної перерви.

Фото: «Колізеї» у Вашингтоні / Tripadvisor

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader