Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри
Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри

Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри

Nissan має намір презентувати на автошоу у Лос-Анджелесі у листопаді цього року четверте покоління Murano. Але втримати новинку у секреті компанії не вдалося. У мережі опублікували фото брошури із зображенням кросовера.

На фото розсекретили як екстер’єр, так і інтер’єр моделі. Судячи з них, кросовер кардинально змінився зовні і отримав стрімкіший силует з аркоподібним дахом. У нього широка решітка радіатора, візуально об’єднана зі світлодіодними фарами, атлетичний капот та сильно похиле вітрове скло. Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку і є невеликий спойлер на даху.

Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри - Фото 1

Салон також повністю переробили, він виглядає свіжо та сучасно. У оснащення включили великий екран мультимедії, цифрову панель приладів з новою графікою і двоспицеве ​​рульове колесо. Важіль коробки передач замінили кнопками. Передні сидіння, розділені високою консоллю, тепер оснащені функцією масажу. Також розширено перелік систем допомоги водієві.

Офіційної інформації про силову установку немає. Інсайдери стверджують, що актуальний 3,5-літровий V6 потужністю 260 к.с. і 325 Нм крутного моменту, замінять на 2,0-літровий чотирициліндровий мотор з віддачею 268 к.с. та 387 Нм, який працює у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий турбодвигун використовується в Infiniti QX60.

Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри - Фото 2
/
Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри - Фото 3
Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри - Фото 4
Источник материала
loader
loader