Телеканал «Київ 24» відновлює роботу медіашколи «КиївTV»
Телеканал «Київ 24» відновлює роботу медіашколи «КиївTV»

Телеканал «Київ 24» відновлює роботу медіашколи «КиївTV»

Фахівці каналу навчатимуть студентів теорії та практиці роботи журналістів, редакторів та ведучих.

Телеканал «Київ 24» відновив роботу своєї медіашколи «КиївTV». У ній фахівці навчатимуть студентів теоретичних основ та практичних навичок роботи журналістів, редакторів та ведучих. Про це йдеться на сайті телеканалу.

Долучитися до медіашколи можуть всі, хто хоче здобути необхідні знання та навички для роботи у сфері телевиробництва. Навчання — абсолютно безкоштовне, освіта й попередній досвід — неважливі.

«Єдина умова — усі студенти мають бути повнолітніми. Верхня вікова планка відсутня, і, з досвіду попередніх наборів, у медіашколі навчалися, в тому числі, й люди віком 50+», — пишуть організатори.

На навчання на курсі відберуть 15 осіб. Навчання розпочнеться вже з 15 жовтня і триватиме три місяці. Студентів чекає щотижня два практичні і одне теоретичне заняття, а також самостійне створення продукту.

Як повідомляється, найкращі випускники по закінченню курсу, крім дипломів, отримають пропозицію працевлаштування.

Співзасновницями медіашколи є продюсерка Альона Яструбенко та головна редакторка «Радіо Київ — 98 FM» Ірина Главацька. Вони проводитимуть найбільшу кількість занять на курсі.

Школа «КиївTV» існувала з 2019-го до початку 2022 року. Після початку повномасштабної війни вимушено зупинила роботу. Як відзначає телеканал, відновити роботу медіашколи спонукав брак кадрів на ринку — журналістів та редакторів. 

Фото: «Київ24»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Образование
Источник материала
loader