Трамп розкритикував Fox News через заплановане інтерв'ю з Камалою Гарріс
Трамп розкритикував Fox News через заплановане інтерв'ю з Камалою Гарріс

Трамп розкритикував Fox News через заплановане інтерв'ю з Камалою Гарріс

Республіканець заявив, що Fox News «повністю збився зі шляху», і натякнув, що більше не з’являтиметься в їхньому ефірі.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розкритикував телеканал Fox News після того, як той оголосив про інтерв'ю з його опоненткою на виборах Камалою Гарріс. Про це Трамп написав у соцмережі Truth Social, пише «Європейська правда».

Трамп зазначив, що ведучий Fox News Брет Баєр, який візьме інтерв'ю у Гарріс у середу, занадто м'який щодо лівих сил.

«Брехлива Камала Гарріс мудро вибрала Брета Баєра з FoxNews для такого необхідного інтерв'ю, тому що він вважається "справедливим і збалансованим", хоча часто дуже м'яким з тими, хто перебуває в коктейльній тусовці лівих», — написав Трамп.

Він додав, що волів би, аби у Гарріс взяв інтерв'ю «більш жорсткий журналіст». 

В окремому пості Трамп підкреслив, що прессекретар Гарріс Ян Самс «фактично володіє» телеканалом.

Трамп також розкритикував кількох працівників Fox News і написав, що канал «повністю збився зі шляху». Він також натякнув, що більше не буде виходити в ефір Fox News, тому що «все це в середньому перетворюється на ніщо».

«ЄП» відзначає, що Дональд Трамп регулярно з'являється на Fox News. Минулого місяця він дав інтерв'ю програмі Fox&Friends, а цього тижня має взяти участь у заході, організованому Fox News, де відповідатиме на запитання жіночої аудиторії.

За кілька днів компанія Fox News офіційно запропонувала Дональду Трампу та Камалі Гарріс провести дебати на телеканалі. Трамп прийняв пропозицію, проте передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився і закликав дотриматися попередніх домовленостей про дебати на телеканалі ABC. 

Врешті, у вересні Дональд Трамп відмовився від повторних дебатів з Камалою Гарріс на каналі CNN, попри згоду штабу Гарріс.

Як писав «ДМ», у рейтингах за березень та перший квартал 2024 року телеканал Fox News залишається з великим відривом найпопулярнішим каналом у США.

Фото: Дональд Трамп / Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Дональд Трамп выборы в США
Источник материала
loader