"Він – це Жигулі": відомий український тренер жорстко розкритикував дебютанта збірної України
"Він – це Жигулі": відомий український тренер жорстко розкритикував дебютанта збірної України

"Він – це Жигулі": відомий український тренер жорстко розкритикував дебютанта збірної України

Відомий український тренер Олег Федорчук розкритикував дебютанта "синьо-жовтих". 63-річний фахівець заявив, що він не заслуговує на нагороду "Лева матчу" після протистояння із Чехією, про це повідомляє "Український футбол".

Калюжний провалився

Олег Федорчук вважає, що Іван Калюжний погано зіграв після виходу на заміну у грі із Чехією. На його думку, опорний півзахисник слабко зіграв і перший матч із Грузією.

Зі слів українського спеціаліста, від гравця Олександрії чекали провалу, але його не сталось, тому всі зраділи. Причина у тому, що очікування вболівальників щодо гри Калюжного з самого початку були дещо занижені.

Окрім цього, Федорчук порівняв дебютанта збірної України із Володимиром Бражком. Фахівець вважає, що Іван Калюжний, лише заважає грати суперникам у футбол.

У матчі із Чехією він програвав позицію, йому не вистачало швидкості, на атаку він взагалі не грав. Якщо звернутись до порівняння, то можна сказати, що Калюжний – це Жигулі, а Бражко – Mercedes. Калюжний лише заважає суперникові грати, а Бражко навіть на атаку якісно грає,
– заявив Федорчук.

63-річний спеціаліст розуміє, чому вболівальники були у захваті від Івана Калюжного. Однак, він вважає, що Тарас Степаненко краще проявив собі у протистоянні із Чехією.

З його слів, Калюжний – хлопець, який вийшов на поле та віддав всього себе на полі, про те потрібно також дивитись на гру. Однак, люди не розуміють цього, а просто "п'ють пиво і слухають коментаторів".

Нагадаємо, що Іван Калюжний вийшов на поле у другому таймі у грі проти Чехії. Його гру відзначили вболівальників у голосуванні за "Лева матчу".

Зауважимо, що вперше в історії два гравці "синьо-жовтих" отримали нагороду найкращого гравця матчу. Голкіпер Анатолій Трубін склав компанію Івану Калюжному.

Заключні матчі групового етапу Ліги націй-2024/2025 збірна України зіграє у листопаді. Підопічні Сергія Реброва зустрінуться із Грузією – 16 листопада, о 19:00 (за київським часом) та 19 листопада зіграють проти Албанії – о 21:45 (за Києвом).

Наразі, "синьо-жовті" посідають 4 місце у квартеті, маючи 4 очки у своєму активі. Попереду Грузія та Албанія – по шість очок, а лідирує Чехія – 7 очок.

Источник материала
loader