Повітряні сили повідомили кількість збитих цілей
Повітряні сили повідомили кількість збитих цілей

Повітряні сили повідомили кількість збитих цілей


Ворог задав удару по Миколаївщині сімома зенітними керованими ракетами С-300/400 з тимчасово окупованого Криму.

Сили ППО збили за минулу добу 12 із 17 запущених російськими військами ударних дронів. Чотири безпілотники локаційно втрачено. Загарбники також вдарили по Миколаївщині сімома ракетами С-300/400 та двома ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині. Про це у вівторок в Повітряних силах ЗСУ.

Ворог задав удару по Миколаївщині сімома зенітними керованими ракетами С-300/400 з тимчасово окупованого Криму, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині із повітряного простору Курської обл., а також 17-ма ударними БпЛА (райони пусків: Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф.)

До відбиття нападу залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

“В результаті протиповітряного бою збито 12 ворожих БпЛА в Миколаївській, Київській, Одеській, Полтавській, Чернігівській, Кіровоградській та Черкаській областях. Чотири російські безпілотники локаційно втрачено, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Ще один БпЛА – в повітрі. Бойова робота триває!”, – йдеться в повідомленні.

Як ми вже писали, Миколаїв перебував під потужним ударом балістики. Мер міста підтвердив вибухи.



Источник материала
loader
loader