Вийшов офіційний трейлер фільму «Назавжди-Назавжди»
Вийшов офіційний трейлер фільму «Назавжди-Назавжди»

Вийшов офіційний трейлер фільму «Назавжди-Назавжди»

В Україні опублікували офіційний трейлер фільму «Назавжди-Назавжди» режисерки Анни Бурячкової, який вийде в український кінопрокат 21 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Стрічка створена за підтримки Держкіно, у копродукції України та Нідерландів, кінокомпанією DGTL RLGN та продакшн Rinkel Film.

Зазначається, що цей фільм - суміш юності, бунту та пошуку себе, яка розгортається у Києві наприкінці 90-х.

«Замість ностальгії за минулим, фільм пропонує заглибитися в соціальну парадигму того часу, що відлунює в безкомпромісних вчинках головних героїв – компанії учнів старшої школи. Саме крізь призму їхніх життєвих історій ми бачимо, як юність у всій її красі та складності переплітається з суспільними викликами, змушуючи молодих людей швидко дорослішати та ухвалювати складні рішення», - акцентували у агентстві.

Це історія про вік, коли кожна емоція – буря, кожна дія – стрибок у прірву. Про те, що любов і схвалення в зграї не завжди приносять щастя. Про життя без гальм і подушок безпеки. Про підліткові помилки та дорослі травми. Про вибір і наслідки його відсутності. Про незворотні зміни. Назавжди.

Команда фільму підкреслює, що ця стрічка – маніфест свободи особистості, яка намагається зберегти власне «Я» за будь-яких обставин.

Як повідомляв Укрінформ, в рамках 77-го Каннського кінофестивалю відбулися закриті покази фільмів «Назавжди Назавжди» та «Ля Палісіада».

Стрічка «Назавжди-назавжди» отримала головний приз «Золотий тюльпан» за найкращий фільм на Міжнародному кінофестивалі у Стамбулі в межах програми International Competition.

Фото: FILM.UA Distribution

Источник материала
loader