На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив власну сестру
На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив власну сестру

На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив власну сестру

На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив власну сестру - Фото 1

З переломом скроневої кістки та іншими тілесними ушкодженнями травмована жінка перебуває у реанімації. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції, подія сталась 16 жовтня у місті Великі Мости, Червоноградського району на території домогосподарства, яке належить потерпілій – 58-річній місцевій мешканці. Між жінкою та її 62-річним братом, жителем Жовкви, виник конфлікт, під час якого чоловік жорстоко побив сестру, завдавши їй численних ударів кулаками по голові, після чого втік з місця події.

В подальшому медики діагностували у потерпілої перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження. Зараз вона перебуває у реанімації.

Проведеними заходами співробітники відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини встановили місце перебування нападника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у Жовкві.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Львівської області

 

 

 

 

Tweet
Источник материала
loader
loader