Перша ракетка світу повідомила про співпрацю з новим тренером: що відомо
Перша ракетка світу повідомила про співпрацю з новим тренером: що відомо

Перша ракетка світу повідомила про співпрацю з новим тренером: що відомо

У своєму інстаграмі перша ракетка світу оголосила, що в неї з'явився новий тренер. Наставником 23-річної тенісистки став відомий спеціаліст Вім Фіссет.

Нова сторінка у кар'єрі Швьонтек

Іга Свьонтек з хвилювання оголосила про початок роботи з Вімом Фіссетом та запевнила вболівальників, що це додало її більше мотивації надалі. Вона зазначила, що готується до Підсумкового турніру WTA 2024.

Про те, зі слів польської тенісистки вона планує своє майбутнє на довгий час, а не на коротку перспективу. Швьонтек зазначила, що її кар'єра – це марафон, а не спринт, тому вона свідомо приймає рішення.

Хочу сказати, що я дуже схвильована і з нетерпінням чекаю на роботу з Вімом. Здається, він має чудове ставлення, бачення та величезний досвід на дуже високому рівні тенісу. Завжди дуже важливо намагатися краще пізнати один одного, але ми добре починаємо, і я не можу дочекатися повернення до змагань,
– повідомила тенісистка.

Нагадаємо, що колишнім наставником Іги Швьонтек був Томаш Вікторовськи, з яким тенісистка припинила співпрацю у жовтні 2024 року. Новий тренер польської тенісистки тренував багатьох відомих спортсменок.

Серед підопічних Віма Фіссета були Кім Клейстерс, Анжеліка Кербер, Сімона Халеп, Чжен Ціньвень. У вересні 2024 року новий наставник Швьонтек припинив роботу із Наомі Осакою.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
loader
loader