Розпис навіть у туалеті: рієлтор знайшов "справжній скарб" серед квартир у Хмельницькому
Розпис навіть у туалеті: рієлтор знайшов "справжній скарб" серед квартир у Хмельницькому

Розпис навіть у туалеті: рієлтор знайшов "справжній скарб" серед квартир у Хмельницькому

Про оголошення розповів у тіктоці агент з нерухомості Ярослав Марчук, зробивши огляд житла, повідомляє Нерухомість 24. У квартирі є аж чотири кімнати, а оренда коштує всього лиш 5,5 тисячі гривень.

"Небачена розкіш"

Квартира розташована в мікрорайоні Дубове на вулиці Козацькій. Окрім чотирьох кімнат, всередині також є кухня з газовою колонкою, окремі ванна та туалет.

В одній з основних кімнат облаштували вітальню, де поставили крісла та диван, а також торшер і журнальний столик. Особливу атмосферу там створює розписана стеля з янголами, картини, що асоціюються з епохою Середньовіччя та м'які меблі з візерунковими покривалами.

Інтер'єр унікальної квартири: дивіться відео

У спальні на одній стіні висить килим, а інші – прикрашають розписи, як і стелю. Навіть міжкімнатні двері розмальовані квітами. Навіть у найменшій кімнаті, де стоять холодильник і пара стільців, теж є на що подивитися. Стелю прикрашає біблійний сюжет, а на стіні створили пейзаж з самотнім чоловіком біля озера в оточенні зелених дерев.

Туалет можна назвати окремим видом мистецтва, бо для розпису стелі власники обрали "тематичний сюжет" – інтерпретацію "Хлопчика-дзюркунчика" серед беріз. Чиста стеля, мабуть, що лише у ванній, але це не поширюється на стіни. У цій кімнаті можна побачити жінок з довгим русим волоссям, а між ними – морських жителів.

Тематичний розпис у туалеті: відео

Мабуть, творці такого "надмірного" інтер'єру думали, що створили щось величне і розкішне. І хоч цей креатив зрозуміють не всі, його творіння має місце у світі дизайну. Такий стиль називають максималістським, що протилежний до мінімалізму.

Источник материала
loader
loader