Тренера з Росії покарали за недолугий жарт про казахську мову
Тренера з Росії покарали за недолугий жарт про казахську мову

Тренера з Росії покарали за недолугий жарт про казахську мову

Під час пресконференції Черчесов вирішив пожартувати над місцевим журналістом, який поставив питання казахською мовою. Така поведінка російського тренера викликала обурення у Казахстані.

Яке покарання отримав Черчесов

Казахстанська федерація футболу спочатку спробувала залагодити конфлікт, мовляв, Черчесов поважає місцеву культуру і не мав намірів когось образити.

Однак уболівальники нагадали попередні зверхні заяви колишнього тренера збірної Росії. Він вже не вперше обурювався, коли питання на пресконференції йому задають казахською мовою.

За свої недолугі жарти Черчесову доведеться заплатити штраф у розмірі 738 400 тенге (близько 63 тисячі гривень – 24 Канал). Про це повідомляє Sports.kz. А Мінспорту Казахстану зобов'язав провести роз'яснювальну роботу з Черчесовим.

Збірна Казахстану у Лізі націй

  • Зазначимо, що Станіслав Черчесов очолив збірну Казахстану напередодні старту нового сезону в Лізі націй. Під керівництвом російського тренера "яструби" зазнали трьох поразок у чотирьох поєдинках, а ще один матч звели внічию.
  • Футболісти збірної Казахстану пропустили вісім м'ячів та не забили жодного голу суперникам. У турнірній таблиці групи В3 підопічні Черчесова займають останнє місце з одним балом в активі.
Источник материала
loader