У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей
У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей

У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей

Сумські правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі маршрутного таксі, внаслідок якої восьмеро людей дістали тілесні ушкодження.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Сумській області, передає Укрінформ.

У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей - Фото 1

У четвер, 17 жовтня, до чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про автопригоду, що сталася близько 17 години на вулиці Британській у Сумах. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей - Фото 2

За попередніми даними, 33-річний водій транспортного засобу Peugeot допустив зіткнення з маршрутним таксі "Рута" під керуванням 52-річного керманича. Натепер відомо про вісьмох громадян, які отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

У Сумах внаслідок ДТП з маршруткою травмовані восьмеро людей - Фото 3

Слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Укрінформ, у Вінницькій області 16 жовтняу ДТП за участі вантажівки та мікроавтобусанеподалік с. Писарівка загинули шестеро людей, двоє з них – неповнолітні.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
loader
loader