У Вірменії оприлюднили зарплату Петракова за роботу в збірній
У Вірменії оприлюднили зарплату Петракова за роботу в збірній

У Вірменії оприлюднили зарплату Петракова за роботу в збірній

Поєдинок 4-го туру Ліги націй проти Північної Македонії (0:2) став останнім для Олександра Петракова на тренерському містку Вірменії. На цій посаді українець перебував починаючи із січня 2023 року.

Скільки заробляв у Вірменії Петраков

Вірменський журналіст Сурен Меліксетян повідомив розмір зарплати, яку отримував Петраков. За його даними, попередні тренери збірної Вірменії заробляли більше.

"Писали, що він отримує 600 тисяч євро на рік, а нещодавно також натрапив на необґрунтовану інформацію, що його зарплата становить близько 2 мільйонів євро.

Відразу скажу, що ці цифри не тільки неправдиві, але й далекі від реальності. У мене від початку були реальні цифри, просто я не вважав за потрібне про них говорити з етичних міркувань.

Зараз, коли Петраков закінчив роботу у збірній Вірменії, можу сміливо сказати, що його місячна зарплата становила близько 20 тисяч євро, що, до речі, менше, ніж у деяких вірменських тренерів, які працювали у збірній Вірменії", – написав інсайдер.

Результати роботи Петракова у Вірменії

  • Період роботи Петракова на чолі збірної Вірменії виявився не надто вдалим. Під його керівництвом команда провела 18 матчів, з яких виграла лише 4, а у 10 зазнала поразок.
  • Федерація футболу Вірменії вирішила достроково припинити співпрацю з Олександром Васильовичем через провальний старт у Лізі націй.
  • Попри перемогу у першому турі над Латвією (4:1), у трьох наступних поєдинках підопічні Петракова заробили лише один бал.
Теги по теме
футбол
Источник материала
loader