Олімпійська чемпіонка повертається в теніс після народження доньки
Олімпійська чемпіонка повертається в теніс після народження доньки

Олімпійська чемпіонка повертається в теніс після народження доньки

Ексчетверта «ракетка» світу і чемпіонка Олімпіади в Токіо-2021 швейцарка Белінда Бенчич повертається у великий теніс після річної паузи, пов'язаної з народженням дитини.

Як повідомляє WTAtennis.com, Бенчич взяла паузу у виступах у вересні минулого року і вперше стала мамою у квітні, коли на світ з'явилася її донька Белла.

Наприкінці жовтня тенісистка виступить на турнірі ITF W75 у Гамбургу, де їй надали wild card. Після цього Бенчич планує зіграти за збірну Швейцарії у матчі Кубка Біллі Джин Кінг проти Сербії (15-16 листопада).

«Я дуже рада, що виступатиму у Гамбургу, і дуже вдячна за wild card. Моє повернення дуже вдало збіглося за часом. Головна мета на цей рік - Кубок Біллі Джин Кінг у листопаді, і я рада можливості перевірити свій рівень на турнірі у Гамбургу, - поділилася очікуваннями Бенчич.

«Я ще не досягла абсолютного піку свого тенісу і фізичної форми, але почуваюся дуже добре і готова до змагань. Хочу перевірити себе в змагальній обстановці, аби зрозуміти, над чим нам треба працювати, щоб розпочати наступний сезон у відмінній формі. Хочемо також подивитися, як ми з Беллою впораємося з логістикою повсякденного життя на турнірі», - додала тенісистка.

Фото: facebook.com/WTA.

Теги по теме
Спорт Теннис Женщины Швейцария
Источник материала
loader