ЗСУ відбивають десятки штурмів на Курахове
ЗСУ відбивають десятки штурмів на Курахове

ЗСУ відбивають десятки штурмів на Курахове


На Курахівському російські загарбники атакують в районах 10 населених пунктів. Зараз тривають 16 боїв.

З початку поточної доби на фронті відбулося 112 бойових зіткнень. Найбільш запеклі бої точаться на Курахівському напрямку, Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у п’ятницю, 18 жовтня.

Так, противник здійснив один штурм у районі Вовчанська. 

росіяни 12 разів атакували в районах Голубівки, Синьківки, Новоосинового, Степової Новоселівки, Піщаного, Колісниківки та Лозової. П’ять боєзіткнень ще тривають.

загарбники здійснили вісім атак поблизу Греківки, Дружелюбівки, Тернів, Макіївки та Торського. Сім боєзіткнень завершилися, ще одне – триває. 

українські воїни успішно два штурми поблизу Часового Яру та Ступочок. 

ворог шість разів намагався вклинитися в нашу оборону в районах населених пунктів Деліївка та Торецьк. 

росіяни здійснили 16 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Романівки, Селидового, Променя та Михайлівки. Сили оборони відбили 15 атак противника, одне боєзіткнення – ще триває. 

ворожа армія атакувала 38 разів у бік населених пунктів Желанне Друге, Новодмитрівка, Гірник, Новоселидівка, Курахівка, Георгіївка, Антонівка, Дальнє, Катеринівка та Костянтинівка. 22 спроби окупантів просунутися вперед вже відбито. 

відбулось чотири ворожих атаки біля Катеринівки та Богоявленки. Три бої ще тривають. 

окупанти один раз штурмували в районах Новоданилівки. 

Також чотири рази ворог марно атакував наших оборонців . 

Разом з тим триває операція ЗСУ в Курській області.

“Авіація ворога продовжує рівняти з землею свої села та міста. Від початку доби російські літаки завдали 12  ударів  25  КАБми по власній території”, – розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, за добу 17 жовтня Росія втратила на фронті понад 1500 бійців. Загальні втрати країни-агресора наближаються до позначки у 680 тисяч осіб.



Источник материала
loader