Мілевський прокоментував майбутнє протистояння легендарних кентів
Мілевський прокоментував майбутнє протистояння легендарних кентів

Мілевський прокоментував майбутнє протистояння легендарних кентів

23 жовтня медіаклуб Profan, до якого приєднався Олександр Алієв, зіграє із нинішньою командою Артема Мілевського – Ignis. Протистояння між колишніми одноклубниками та партнерами по збірній України обіцяє бути видовищною.

Що думає Мілевський

У своєму телеграм-каналі Артем Мілевський розповів про підготовку до матчу між Profan та Ignis. Окрім цього, він висловився щодо конфлікту, який виник між ним та його другом Олександром Алієвим.

Напевно, всі вже знають, яка зустріч має бути, тож не знаю, треба буде вибачатися. Загалом щось буде, хоча я Сашу буду радий бачити. Тож завтра пресконференція. Буде видно, що та як. Поголився і їду ще ввечері в барбершоп. Ось так я відповідально готуюся до зустрічі,
– сказав Мілевський.

Гра обіцяє бути напруженою, адже між колишніми партнерами по Динамо та збірній виник особистий конфлікт. Мілевський в одному з інтерв'ю звинуватив Алієва, бо він не мав права розповідати про стан Артема, у якому він перебував.

Олександр чекає публічних вибачень від товариша після початку конфлікту. Однак, Артем не вважає себе винним у цій ситуації.

Матч між Profan та Ignis відбудеться у Києві. Місце проведення гри медіафутбольних команд відбудеться на стадіоні імені Баннікова.

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader