Милозвучні та креативні: 5 унікальних імен для дівчат, які ви почуєте вперше
Милозвучні та креативні: 5 унікальних імен для дівчат, які ви почуєте вперше

Милозвучні та креативні: 5 унікальних імен для дівчат, які ви почуєте вперше

LifeStyle24 підготував добірку жіночих імен, які ви почуєте вперше. Цей матеріал знадобиться для майбутніх батьків доньок.

Добірка жіночих імен, які ви почуєте вперше

Деніза

Це ім'я має кілька версій походження: перша – від імені грецького бога виноробства Діоніса, тому означає "присвячена Діонісу", друга – з турецької мови та перекладається як "море". Такі жінки відзначаються імпульсивним характером та непередбачуваністю, з ними ніколи не буває сумно. Власниці цього імені мають велике коло спілкування, оскільки полюбляють знайомитися з людьми.

Златослава

Таке ім'я має слов'янське походження та складається з двох слів "злат", що означає "золотий", і "слав", яке трактується як "слава". Златослава також перекладається як "велична" та "прославлена". У давнину так називали дівчат, які походили з заможних родин. У сучасному світі представниці цього імені мають лідерські якості, тому легко керують командою та стають гарними керівниками. Златослави володіють інтуїцією, яка дозволяє їм швидко розв’язувати навіть найскладніші проблеми.

Пауліна

Ім'я Пауліна походить від латинського paulus та означає "маленька" або "скромна". Такі жінки мають вольовий характер та велику силу духу, тому завжди готові боротися за справедливість. Власниці цього імені постійно працюють над самовдосконаленням та саморозвитком. Їм важливо докладати максимум зусиль заради досягнення своїх мрій.

Унікальні жіночі імена
Унікальні жіночі імена / Фото Freepik

Юнона

Таке ім'я походить з латині та означає "молода". У римській міфології так звали богиню любові та материнства – Юнону. Представницям цього імені легко вдається притягувати до себе цікавих людей і нові пригоди. Такі жінки мають добре розвинену інтуїцію, тому завжди розуміють, коли їм хтось бреше.

Маріка

Це ім'я має кілька версій походження: перша – з римської міфології від імені німфи та означає "рішуча" або "кохана Богом", друга – є однією з форм імен Марія або Марк. Його власниці дуже розумні та кмітливі, їм подобається дізнаватися щось нове. Такі дівчата завжди говорять тільки правду та ніколи не брешуть, чим захоплюють серця інших людей.

Чарівні жіночі імена, які рідко можна почути

Ім'я Стелламає латинське походження та трактується як "зірка" або "зоряна". Його представниці мають сильний характер та постійно демонструють свою прямолінійність під час роботи.

Ім'я Іларія походить з Давньої Греції та перекладається як "весела" й "радісна". У сучасному світі так називають комунікабельних та доброзичливих жінок, які мають велике коло спілкування.

Ім'я Ельміра має кілька версій походження: перша – від німецького варіанту Ельмір, що означає "славний захисник", друга – татарське та трактується як "чесна" й "сумлінна", третя – від арабського варіанту Амір, що перекладається як "володар світу". Ці жінки дуже працьовиті та добрі.

Источник материала
loader