Опалювальний сезон у столиці: коли кияни відчують тепло у оселях
Опалювальний сезон у столиці: коли кияни відчують тепло у оселях

Опалювальний сезон у столиці: коли кияни відчують тепло у оселях

Опалювальний сезон 2024-2025 у Києві

Однак, опалення у квартирах жителів Києва поки не буде увімкнено. Річ у тім, що з завтрашнього дня, 22 жовтня, температура повітря незначно підвищиться, розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха для 24 Каналу.

Птуха також зазначила, що тепла погода триватиме до кінця жовтня, але після цього можуть з’явитися атмосферні фронти, які принесуть зниження температури.

Тоді нічна температура буде утримуватися трохи вищою – +2...+7, можливо – до +8. А денна (температура – 24 Канал) буде більш комфортною, і буде потепління. Якщо зараз у нас вдень +7...+13 градусів і до +15...+16 на Закарпатті, то з 21 – 22 жовтня у більшості регіонів України буде +11...+16 градусів,
– повідомила синоптикиня.

Як відомо, житлові будинки не будуть підключені до опалення до тих пір, поки середньодобова температура протягом трьох днів не знизиться до +8°C, і не буде помічена тенденція до подальшого похолодання.

Зауважте! Як повідомляють КМДА, у місті вже підключено до опалення понад тисячу будівель соціальної сфери: 341 школа, 402 дитячі садки, 209 лікувальних установ, 99 адміністративних приміщень і закладів соціально-побутового призначення, а також 1 навчальний заклад.

Разом з цим, на повноцінний початок опалювального сезону чекають не лише у Києві, але й Хмельницькому, Львові, Харкові, Миколаєві, Дніпрі та рядові інших міст.

Де вже розпочався опалювальний сезон

Опалювальний сезон стартував же у Києві, Чернігові, Вінниці, Хмельницькому, Луцьку, Ковелі, Володимирі, Житомирі, Ужгороді, Черкасах, Івано-Франківську, Чернівцях та Тернополі.
Теги по теме
Виталий Кличко
Источник материала
loader