"Путін сидітиме у Києві": Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України
"Путін сидітиме у Києві": Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України

"Путін сидітиме у Києві": Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України

Камала Гарріс на заході у Мічигані нагадала про заяву Трампа, що він планує врегулювати конфлікт між Україною та Росією за один день. На її думку, це означає капітуляцію, повідомляє CNN.

Що, на думку Гарріс, означає "мирний план" Трампа

Камала Гарріс вважає, що Трамп планує здатися Путіну. З цього і випливає його "один телефонний дзвінок". Про це вона нагадала на заході у Мічигані, де виступала з колишнім членом Палати представників Ліз Чейні та Марією Шрайвер.

Прочитайте та зрозумійте, що він каже. Він здасться,
– заявила вона.

Вона каже, що Трамп змусив би Україну припинити боротьбу з агресором, який порушує її суверенітет.

Якби Дональд Трамп був президентом, Володимир Путін сидів би в Києві і розумів, що це означало б для Америки та нашого становища у світі,
– вважає Гарріс.

Нагадаємо, Трамп називає Путіна своїм "другом" і заявляє, що закінчить війну між Росією та Україною за допомогою одного телефонного дзвінка.

Він стверджує, що Путін збирався розпочати вторгнення в Україну ще під час його президентства (2016-2020), але не наважився через погрозу ударити по Москві.

Камала Гарріс, коментуючи цей план на дебатах, звинуватила Трампа в заграванні з диктаторськими режимами. Вона підкреслила, що він "здався б за 24 години", а "Путін сидів би в Києві" і вже планував би подальшу агресію на Польщу.

Ви думаєте, що ви дружите з диктатором, але він би вас з'їв на обід, навіть не закусуючи,
– сказала Гарріс.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader